Sebacia acnetherapie

  • Sebacia

Wat kan de huidtherapeut voor u betekenen?

Huidzorg 073 start met de Sebacia acneprocedure, de nieuwste acnebehandeling van Nederland.

Acne wordt veroorzaakt door 3 factoren:
1: Overmatige olieproductie
2: Vuil dat de poriën verstopt
3: Woekering van bacteriën

De Sebacia acneprocedure is een behandeling die is gericht op alle drie de onderliggende oorzaken van acne.

Wat houdt de acneprocedure van Sebacia in?

De acneprocedure van Sebacia is een procedure voor de behandeling van acne in het gezicht, waarbij gebruik wordt gemaakt van de unieke Sebacia Gold Microparticles gecombineerd met een  laser.

De behandeling bestaat uit drie sessies die 1 week na elkaar plaatsvinden. Tijdens de behandeling wordt een serum met gouden microdeeltjes door de huidtherapeut op uw huid aangebracht en in uw huid gemasseerd (afbeelding 1 en 2).  Het doel is om de gouden microdeeltjes in de poriën te brengen tot in de talgklier. Daarna zal de huid worden behandeld met een laserapparaat, waardoor de gouden microdeeltjes worden verwarmd. Deze warmte is gericht op de olieproducerende klieren en verstopte poriën die de oorzaak zijn van inflammatoire acne.

Wat kunt u verwachten van de behandeling?

Door de warmteontwikkeling in de olieproducerende klieren vermindert de talgproductie van de huid. Uit klinische onderzoeken werd binnen 2-3 maanden na de laatste Sebacia-sessie verbetering van de acne gezien.

Voor we kunnen starten met de behandeling krijgt u producten die u vóór, tijdens en ná de behandeling zult moeten gebruiken om het resultaat zo optimaal mogelijk te behalen. Tijdens een intakegesprek wordt u hierover ingelicht.

Hoeveel behandelingen zijn er gemiddeld nodig?

De Sebacia procedure bestaat uit drie behandelingen. Hoelang het resultaat zichtbaar blijft is afhankelijk van de huid en huidconditie. Het is mogelijk dat u het behandeltraject na 6 maanden of 1 jaar zult moeten herhalen. Het is ook mogelijk dat na drie behandelingen de acne wegblijft en u geen behandeling meer nodig heeft.

Hoe bereidt u zich voor op de behandeling?

Voorafgaand aan de eerste behandeling vragen wij u langs te komen voor een intakegesprek waarbij we u uitleg geven over hoe de behandeling in zijn werk gaat en maken wij foto’s om het resultaat vast te leggen. Van u wordt verwacht een speciale crème en de door ons geadviseerde producten 2 weken voor de eerste behandeling te gaan gebruiken. Daarnaast is het belangrijk dat u vooraf en gedurende het behandeltraject uw huid goed beschermt tegen de zon met minimaal een factor 30.

Wat zijn de kosten van de behandelingen?

Het Sebacia behandeltraject bestaat uit, in totaal, drie behandeling van €200.- per behandeling. Daarnaast gebruikt u een speciaal reinigingsproduct om het resultaat te vergroten. Tijdens de introductieperiode krijgt u de reiniging van ons CADEAU.

Worden de behandelingen vergoed?

De Sebacia behandeling kan in aanmerking komen voor een vergoeding, mits u daarvoor een aanvullende verzekering heeft en een verwijzing heeft van een arts.

Behoefte aan meer informatie? Lees dan onze blog over de Sebacia behandeling

Afspraak inplannen