Het team van Huidzorg 073

Huidzorg 073

Pauline van Wamel (huidtherapeut)

In Pauline van Wamel treft u een eerlijke en bovenal hardwerkende huidtherapeut, die zeer betrokken is bij de persoonlijke vraag van de cliënt. Na ruime ervaring binnen het werkveld te hebben opgedaan, is een eigen praktijk onder de naam Huidzorg 073 sinds 1 juli 2014 een feit. Samenwerkingen binnen Gezondheidscentrum Den Bosch West en Medisch Centrum Den Bosch Oost, biedt de mogelijkheid om cliënten van multidisciplinaire zorg te voorzien. Pauline helpt haar cliënten, niet alleen op het gebied van huidproblemen, maar geeft ook passend advies en een eventuele doorverwijzing naar collega’s.

Samen met de cliënt, zoeken naar de effectiefste en meest efficiënte manier om de klachten te verhelpen. Iedere huid is anders, ieder huidprobleem ook. Behandeling op maat, dat is mijn passie!

 

Esther Zebregts (huidtherapeut)

Sinds 1 juni 2016 is Huidzorg 073 uit haar jasje gegroeid. In Esther Zebregts heeft Pauline de ideale collega gevonden om haar te komen ondersteunen binnen de huidtherapeutische praktijken. Na het cum laude behalen van haar Huidtherapie diploma is Esther aan de slag gegaan als vaardigheidsdocent bij de opleiding Huidtherapie en als huidtherapeut in het werkveld. Binnen Huidzorg 073 kan zij haar passie, cliënten voorzien van een persoonlijk advies en eventuele behandeling van hun huidprobleem, volledig kwijt. Haar behulpzaamheid, gedrevenheid en kritische blik maken haar een zorgvuldige huidtherapeut.

Isa Vanhautem (huidtherapeut)

Isa Vanhautem is sinds 2018 afgestudeerd. De passie voor de ‘’huid’’ heeft ze ontdekt tijdens de opleiding doktersassistent waarbij ze stage heeft gelopen op de polikliniek Dermatologie en Plastische chirurgie in het MUMC+ Maastricht. Na deze opleiding is ze gestart met de opleiding Huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht, waarbij ze ervaring heeft opgedaan bij een huidtherapeutische praktijk en polikliniek Dermatologie van het Laurentius Ziekenhuis Roermond. Bovendien heeft ze haar laatste stage van de opleiding verricht bij Huidzorg 073. Bij Huidzorg 073 kan ze zich volledig richten op haar passie namelijk het behandelen van huidaandoeningen en/- of problemen.

Wat is een huidtherapeut?

Een huidtherapeut behandelt uw zieke en/of beschadigde huid. Om deskundigheid op gebied van de huid te verkrijgen moet men een vierjarige HBO-opleiding huidtherapie hebben afgerond. De titel huidtherapeut is een beschermde titel, vastgelegd in de wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (wet BIG, artikel 34). Het verschil tussen de huidtherapeut en bijvoorbeeld een schoonheidsspecialist is, dat een huidtherapeut de zieke en/of beschadigde huid behandelt en daarnaast een paramedicus is.